02 oktober 16

19de duathlon van KRBrugge

Competitie

Bij minder goed weer, met af en toe harde regenbuien, organiseerde KRB op 2 oktober voor de 19de maal haar jaarlijkse duathlon voor junioren C en D.

Tweeënzestig deelnemers uit de categorieën tot 12 jaar en tot 14 jaar namen deel aan de loopwedstrijd en het lijnroeien, waaronder 17 KRB-ers.
Alleen bij de JM 14 ging KRSNO (Oostende) niet met de overwinning naar huis. TRT met Stan Marckx haalde het daar. Bij de jongste meisjes won Erin Neus het lijnroeien en de wedstrijd. Onze Louiza Zenasni werd tweede met hetzelfde aantal punten en zij won het lopen.

Bij de jongens tot 12 jaar won Bram Decraecke. In die wedstrijd was Lennart Vinke de beste KRB-er met een 9de plaats op 18. Bij de meisjes tot 14 jaar moest Marthe Debruycker forfait geven wegens kwetsuur. De wedstrijd werd gewonnen door Rania Nagels. Janne Claeys werd mooi 5de.
Vermelden we hier nog een uitstekende 4de plaats bij de jongens tot 14 jaar voor Arnout Pottie die de loopwedstrijd won met meer dan een halve minuut voorsprong op de tweede.

De volledige uitslag kan je terugvinden via deze link.

Henk Rogiers maakte voor ons een prachtige fotoreportage, die gerust mag gekopieerd worden, echter mits bronvermelding.