15 februari 18

25e Gentse ergometerkampioenschappen

Competitie

Zaterdag 10 februari trok een delegatie KRB'ers naar Gent voor de 25e ergometerkampioenschappen.

Voor de 1e keer namen ook de juniores C deel aan deze wedstrijd! En dit was niet zonder succes!
Bij de meisjes 14 jaar roeide onze eigen Jelena Boydens naar de 1e plaats in een tijd van 4.10.40. Maar liefst 7 seconden sneller dan de 2e plaats!
In dezelfde categorie en bij de jongens 14 jaar gaven ook Linde Van der Straeten, Karel Dekoninck Denys, Stan Van de Moortele, Brecht Verkest en Lennart Vinke het beste van zichzelf!
Proficiat aan al deze jonge talenten!

Bij de meisjes 16 jaar wordt traditiegetrouw de 2000 m geroeid. Daarin behaalde KRB'ers Amber Devestele een 2e plaats, Janne Claeys een 4e plaats en Eloïse Van Calster, Roos Van der Straeten en Ella Cappelle respectievelijk een 11e, 12e en 13e plaats!

Daarna was het de beurt aan de jongens 16 jaar.In die categorie roeiden Senne Stieners, Lucas Karambizi, Arnaud De Cock, Dieuwer Bonte en Lennert Desmedt een zeer verdienstelijke race!

Bij de meisjes 18 jaar werd door Manon De Clerck, Marthe De Bruycker, Linde Ganne en Juliette Deschepper een 6e, 8e, 12e en 15e plaats behaald!

Ook bij de jongens 18 jaar vertegenwoordigden 2e KRB'ers onze kleuren. Tibo Vyvey behaalde een mooie 6e plaats, terwijl Joren Vermeersch een 17e plek bemachtigde!

Als laatste kwam bij de seniores Bert Verkest aan de start. Bert finishte in een knappe 6.09.70 op een mooie 2e plaats!