04 mei 20

#KRBtegenCorona: C&D's

Competitie

 

We zitten dan wel allemaal in ons kot… dat wil niet zeggen dat we stil moeten  blijven stil zitten. Maxim en Arnout, trainers bij de Cs en Ds doen er alles aan om de training te laten doorgaan en daar kunnen alle KRBers van mee genieten en vooral actief aan deelnemen!

Ze hebben sinds kort een eigen YouTube kanaal opgezet waar ze tot nu toe al 10 trainingsfilmpjes op gezet hebben. Elke woensdag, zaterdag en zondag op de normale trainingsmomenten zetten ze een trainingssessie online. Oefeningen voor de benen, armen en schouders en buikspieren komen afwisselend aan de beurt. Elke oefening wordt uitgelegd en voorgedaan en daarna is het aan de kijker is om deze oefening samen met Maxim of Arnout uit te voeren. Als vorm van controle, vragen onze trainers de ouders om foto’s of filmpjes door te sturen. De feedback van de roeiertjes en de ouders is positief. Ze vinden dit tof en de ouders zijn blij dat hun kinderen in beweging blijven in afwachting van dan ze terug op het water mogen trainen.

Hoewel deze filmpjes dus bedoeld zijn om de Cs en Ds thuis actief te laten oefenen, kunnen deze eenvoudige oefendrills door alle KRBers van alle leeftijden uitgevoerd zonder dat ze er veel materiaal voor nodig hebben. Een yogamatje is uiteraard altijd handig maar als gewicht kan je huis- tuin- en keukenmiddeltjes gebruiken zoals bijvoorbeeld een fles water als alternatief voor een gewicht. 

Momenteel werden alle filmpjes samen bijna vijfhonderd keer bekeken. Dat is mooi, maar het kan veel beter! Vandaar de uitnodiging aan alle KRBers om samen met Arnout en Maxim in vorm te blijven! Klik hier om naar het Youtube-kanaal te gaan.